::MY LUVLY DEARIES::

Isnin, 2 Ogos 2010

::SENTAP BILA ADA HARI MEMBAKAR AL-QURAN::

ASSALAMUALAIKUM..



Mode sangat geram + bengang + marah + sentap
senang cite ase cam nak g sepak2.. bunuh2 jep mereka2 yang berkenaan
ari 2 dah jadi.. skang nak jadi lagi
yela.. dulu ari melukis Muhammad S.A.W then now ari membakar Al-Quran lak
tadi memula pikir x nak post entry baru dah tapi bile buke blog MAZIDUL AKMAL SIDIK n tengok sal mende alah neh, tros aku ubah fikiran
mende ni x leh nak tangguh2 dah


Aku malas nak cite banyak n malas nak komen lebih2
sebab aku neh pon bukan la expert sangat kan
cilap tulis kan da pulak yang kena saman.. kuikuikuikui
nak tau lebih lanjut sal ari yang bakal diadakan pada 11 September 2010 (konon2nya memperingati mangsa2 9/11 yang disebabkan kekejaman owang Islam)
anda2 sume leh la ke [SINI] yea
paham2 kan lah sendiri


p/s 1: menunggu reaksi umat Islam seluruh dunia n pemimpin2 negara Islam terutamanya pemimpin negara kite
p/s 2: x sabar nak buke pose ngan nasi lemak :)

www.tips-fb.com

6 ulasan:

NichKhun berkata...

tanda2 kiamat kan.. pemimpin cume nama nye pemimpin.. huhuhu
kita pom tak tahu nak wat ape kan..
cume berdoa je..

take care awak =)

miszTERRA_SF_ berkata...

nichkhun: omey,btol kate2 awk 2..kite perlu bersatu n berdoa
awk pon take care oke :)

Hamzah Ian berkata...

pemimpin negarae amalkan prinsip berkecuali.. mmg harapan la..

miszTERRA_SF_ berkata...

hamzah: sabar je la eh.. hnya mampu doa

mama zharfan berkata...

dunia akhir zaman...sama2 lah kita berdoa kepada yang Esa agar kita semua terus di bwh lindungan rahmatNya

miszTERRA_SF_ berkata...

btol kak.. insyaAllah