::MY LUVLY DEARIES::

Rabu, 11 Ogos 2010

::JOM IKUT TEHA GIVEAWAY::

Malam dah larut, mate dah ngantok.. start from tonite kena tido awal (bajet nak bangun sahur). InsyaAllah.. aku akan bangun sahur, kan sunat 2 g pon sahur la yang membezakan pose owang Islam ngan pose penganut agam len (t kowang tulum kejutkan aku eh).
Sebelom menidurkan empunya diri, aku nak join 1 GA lagi (azam baru, tiap2 ari join contest).. ngeeee. Tambah excited nak join pas dengar sore mama..MySpace wish samat berpose, suke2 dapat sembang macam2 ngan mama (bad news.. again n again bout my bro)

nak tau syarat2 n adiah yang bakal mebuatkan kowang telan liur??? sile tekan [SINI] yea

Cek penganjur aka cekTeha, neh buktinya saye is ur follower
Yeayyy.. my lucky no >>> 193

PENTING >>>>> TARIKH TAMAT 31 OGOS 2010
Then aku nak tag
yaty@yasha
cik yuyuk
DONE!!

p/s1: mau ziarah sahabat2 blogger jep, nak share GA neh kat FB then baru tido
p/s2: jangan lupe niat pose n bangun sahur yea kawan2 sume :)

www.tips-fb.com

3 ulasan:

FyZa berkata...

ala rajinnya msuk givaway..gud luck k..;)

Gen Fujita berkata...

salam Ramadhan al-Mubarak

miszTERRA_SF_ berkata...

fyza: tetibe jd rajen skang neh.. tengs dear :)

gen fujita: salam ramadhan gak