::MY LUVLY DEARIES::

Sabtu, 7 Ogos 2010

::DINI'S 4th GIVEAWAY::

Monim2.. oppsss.. ASSALAMUALAIKUM =)


Pagi2 tadi dah time tetamu.. yeaayyy!! My bff Ms.W, datang tumpang mandi jep.. plan nak g lepak ngan dia tengahari t (g Shah Alam g jep g leh mam ikan keli bakar). Semalam pon dah lepak ngan dia jep kat PAS g mam nasi ayam black pepper.. bez siot. :) Then g men game.. next entry aku up picca men game 2 eh. Skang nak meng'involve'kan diri dalam 1 GA (tetibe cam bez lak join2 mende camni).



Seperti title GA neh 4TH.. so dats mean tuan/puan/cik penganjur yang comey neh dah penah wat GA lom neh n yang neh tentu1 nya GA beliau yang ke4. Tengs a lot la cik penganjur eh, dah la adiah bakal menanti pemenang pon bez bangat sebab 2 aku pon tanpa segan silu enter gak GA neh (nak adiah x leh malu oke). Kowang nak tau pe adiah bez + syarat yang simple 2?? Jum usha belog cik penganjur ; dnicontestgiveaway

PENTING2 >>> TARIKH TUTUP PADA 8 OGOS 2010 (jam 1 tengahari)

Then aku nak tag
NAOMEI
NUMEEQAH
WAN HAZEL
AFIQ
(sile jadikan saye referral anda yea)

DONE!!

p/s1: mau g basuh baju then voooommm.. sampai shah alam =)
p/s2: x sabar nak bbq malam neh
p/s3: jum2 join then jadikan aku referral yea, tq

www.tips-fb.com

4 ulasan:

mama zharfan berkata...

me BW here..good luck!!
salam ziarah dari nottingham UK

Pinky Pixie berkata...

gud luck to u~

Syahrul Iman berkata...

gud luck2..hehe

miszTERRA_SF_ berkata...

mama zharfan: thnx a lot kak 4 da wish n visited my blog :)

pinky pixie: tq miss pinky

iman: yup2.. tq eh