::MY LUVLY DEARIES::

Isnin, 12 Julai 2010

::TOO MUCH TO SAY *1*::

ASSALAMUALAIKUM..*.*

Sorry sesangat sebab dah beberapa ari aku xberblogging
tetibe ase xde mood sangat2+malas2 rabbit..huhuhuhu
n jugak kerana weekend yang sangat full+hectic
thanx pada kekawan yang still sudi menjenguk even xde entry baru
malam neh akan aku wat singgahan hormat kat page kowang sume oke

Act too much to say tonite..sampai dah xtau nak start ngan cite pe
tapi tenet kat umah sangat2 la superb,memang LEH wat entry banyak2
memang LEH wat blogwalking laju2
n 2 sume tipu oke..anganan semata2
disebabkan esok dah Monday..maksudnya dah keje
maksudnya dah bermula ari yang busy
so aku berusaha tuk wat entry baru supaya xde la kowang boring datang cni..hehehe


Neh aku nak tanya..sape yang sambut bufday dis week??
maksud aku yang lahir pada (05 - 11 Julai)???
sebab aku nak bagi adiah..sebab aku dah kaya, duit melimpah2 xtau mana nak sorok
oke..itu juga statement tipu
aku leh setakat wish *HAPPY BIRTHDAY!!*

MAY GOD BLESS U OWEZ
HOPE U DARE TO DREAM, TAKE POSITIVE ACTION N GRAB UR DREAM..xoxo


Dis week sebenarnya ramai membe2 aku yang sambut bufday termasukla Mr.AiA, bf Ms.E
aku yang temankan Ms.E belikan adiah tuk her bf dat day (aku pon dah lupe ari ape)
pas je keje teros kitowang g Shah Alah..act kat Jusco Bukit Raja
sume kedai kitowang masuk usha2 pe yang sesuai tuk diberi adiah
sambil 2 aku pon usha2 gak baju tuk diberi kat my son my fren's son
lame gak kitowang usha2 sebab nak yang terbaik+bajet yang amat2 terhad
so, malas nak cite banyak kowang tengok la sendiri pe yang kami beli..:p

 Ms.E ngan muke bangga sebab dah berjaye menjumpai adiah tuk papa yang tersayang..huhu
penat nak milih nyea

aku pon nak pose gak..jap eh Ms.E i nak jd model jap

Dah penat cari2 adiah..kite santap lak..cite lawaknya terpakse share air tuk save bajet..hehe
ni muffin yang paling sedap penah aku makan

Ni dah abis makan..alhamdulillah
dah kul 9pm so kena balik t terlepas komuter lak

Jeng..jeng..jeng..xsempat nak snap baju yang aku beli tuk baby Ilham
baju 2 kaler ijau..nak biru sebenarnya tapi xde yang cute
semalam dah bagi kat Ilham time meet kat MidValley
hope dia ske..cepat2 besar yea Ilham..=)

K lah..malam neh nak tido awal
pada membe2 blogger yang nak layan WC jap g, selamat menonton n bersorak
tapi esok jangan wat saket lak nak MC..hehe
Nite2 all..xoxo

www.tips-fb.com

2 ulasan:

FyZa berkata...

kamu..lamanya kamu menghilang..sobs..;(

noona KH berkata...

kamu... sudah lame hilang..
heeee.... glad to c u again...
dlm blog pon jadila kan..
kihkihkih.. ;)