::MY LUVLY DEARIES::

Sabtu, 31 Julai 2010

::GA - KETUK-KETUK RAMADHAN::

ASSALAMUALAIKUM..

Dah lame ase nya aku x join mana2 GA
tapi tadi tibe2 ase nak join bile tengok banyak GA bez2 kat blog AURA LUCKY
n aku pilih 1 GA yang aku ase bez n paling simple


Giveaway neh sempena menyambut bulan Ramadhan yang x lame lagi pon :) (x sabar nak menjalani ibadah pose sambil jalan2 cari makan kat bazar Ramadhan)

Syarat2 penyertaannya amat2 lah senang
if kowang x caye leh g tengok sendiri kat blog MAMALYNA
tapi diingatkan, tarikh tutupnya pada 10 Ogos 2010
apalagi kawan2 blogger, jum kite join ramai2 yea :)

p/s: sonok dapat beli tudung idaman d jalan TAR tadi =)

www.tips-fb.com

4 ulasan:

Syahrul Iman berkata...

gud luck2 ..hehe

miszTERRA_SF_ berkata...

iman: thanx a lot bro.. i need dat luck!!

::Mamalyna:: berkata...

salam, tq sudi join giveaway akak... good luck yer:D

miszTERRA_SF_ berkata...

mamalyna: thanx kak
t bg la can sy menang eh :)