::MY LUVLY DEARIES::

Sabtu, 31 Julai 2010

::DIA KENA MARAH::

ASSALAMUALAIKUM..

Tengah study neh tapi tibe2 gatal tangan nak update blog lak
tibe2 lak idea terdatang menerjah kat kepale otak
so x leh simpan lelame t berulat berhabuk sume :)
Nak cite sal on da way balik tadi
tengah beratur panjang nak beli tiket komuter kat KL Sentral
tibe2 da upcoming call
tengok name caller...ouhfff x mau layan
tapi cian lak..ntah dah wape kali x layan + ntah wape kali x reply sms
bile di tanya nape x reply..laju2 aku jawap kedit x de
memang tol pon kedit x de..aku x tipu oke
dia cakap x kan x leh korban cket topup RM3?
aku jawap banyak benda lagi nak guna duit
ingat duit jatuh dari langit ke??? (kasar ke aku?)
dia cakap lagi x kan demi kebahagian pon x leh..kebahagiaan x leh nak d beli
eiii..tau x aku nak muntah bile kau cakap cam2?
abes 2 aku kat cni nak makan pasir sebab nak melayan kebahagiaan kau
x de maknanya aku nak wat sume 2
aku bukan cam dulu oke..cair ngan madah berhelah lelaki
then sebab ni la aku terpakse kecewakan kau
kite x kan sefahaman oke..sile la paham
susah nak fahamkan kau yang aku x nak kau @ mane2 lelaki lagiiiiii
padan muke kena marah..puas ati aku!!!!

p/s 1: tolong jangan ganggu idop saya lagi, saya nak study tuk test esok..doakan saya lulus yea
p/s 2: tahniah IM Asyraf!!! tapi ati saya tetap pade IM Nuri n sedare Huud :)

www.tips-fb.com

5 ulasan:

wan berkata...

semoga kita mendapat hidup bahagia dunia dan akhirat

miszTERRA_SF_ berkata...

wan: insyaAllah

Puisi Terakhir Soe Hok Gie berkata...

salam ukhuwah...terima kasih sudah menyempatkan untuk singgah

Syahrul Iman berkata...

macam kasar Ckt kot..hati lelaki pown ade taman gak..ahaks..

miszTERRA_SF_ berkata...

puisi terakhir SHG: salam ukhwah n same2 :)

iman: kasar eh??nak wat canne, ssh nak bg phm sngt..huhu