::MY LUVLY DEARIES::

Ahad, 20 Jun 2010

::MISZTERRA SAYANG EN.RAMLI::

ASSALAMUALAIKUM

Selamat menikmati weekend yang akan end xlame g
coz esok dah Monday..keje!!!

Hehehehe..yup
memang aku sayang bangat ngan encik Ramli neh
dari saat aku lahir sampai la skang neh
xpenah da laki len mampu amik tempat beliau dalam ati aku
sampai bebile beliau tetap no.1 oke

Saje nak suh kowang kenal beliau
jum..usha pics beliau yang xwape manyaakkk ni coz dia memang susah bangat nak bergambar bukan cam aku yang giler camera..hahaha

**KAN DAH KATE..EN.RAMLI MEMANG XSUKE BERGAMBAR,SO KENA JADI MAMARAZI LAK.RAYE TAHUN LEPAS..RAYE KAT UMAH AYAH LONG
**TIME RAYE JEP MAMPU WAT EN.RAMLI DUK DIAM DEPAN CAMERA..KEKEKEH..BELIAU MEMANG SUKE BUDAK2..SUME DALAM FAMILI AKU TAU KOT.NEH BELIAU NGAN ANAK2 SEDARE N CUCU SEDARE BELIAU
**WAJAH BELIAU YANG GARANG..YUP,MY ABAH MEMANG GARANG OKE TAPI BAK KATE NENEK GARANG YANG LEH WAT BERGURAU.ANAK2 STILL LEH BERGURAU SENDA,TAPI IF DA YANG BELIAU XSUKE BELIAU JUZ CELIK MATE JEP,ANAK2 DAH PAHAM..NENEK CAKAP 2 NAME NYA ANAK2 HORMAT KAT ABAH
**EN.RAMLI WIF ANAK BONGSUNYA @ MY ADEQ,AKU N MAMA PON DA TIME NEH..MAKAN2 TIME COZ MAMA MENGIDAM..nak tengok mama n aku??sile klik DI SINI yeap
**HARI BERSEJARAH AKU..REGISTER AS DEGREE STUDENT KAT UITM SHAH ALAM.
Kowang pasan x en.Ramli salu pakai baju wane merah 2??
kowang tau nape??bukan sebab beliau xde baju len lah
sebab 2 baju yang dihadiahkan oleh anak sulung abah yang comey g bek ati neh..ngehngehngeh

Tahun neh xsempat g nak berbagi adiah,financial crisis
tunggu bulan 8 eh abah..mama pon

Act entry neh khas sempana HARI BAPA
pagi tadi juz sms abah wish selamat hari bapa,semoga abah panjang umo..terus sihat tuk jadi ketua kuarga..tuk terus nengok anak abah neh berjaya
tuk nengok anak abah pakai jubah grad lagi taun depan
n tuk nengok anak abah jadi pengantin..tuk abah jadi wali..insyaAllah
menetes gak air mate time taip sms tuh tuk abah..(windu)

Akak sayang abah sangat2 even kadang2 terase ati+kecik ati tapi akak tau abah lagi manyaakkk terase ati,akak tau akak penah wat abah kecewa sangat2
akak minta maaf..akak xmampu tuk jadi seperti abah harapkan
akak harap akak masih sempat buktikan keputusan akak 2 yang terbaik tuk kite sume
thanx mama sebab salu ingatkan akak yang abah adalah abah yang terbaik
xde sape leh wat seperti yang abah salu wat
pengorbanan abah n mama yang jaga akak time akak sakit dulu xkan akak lupe
segala pengorbanan membesarkan akak pon xkan sesekali akak lupe

Akak juz nak abah tau..akak sayang sangat ngan abah
akak minta ampun andai akak terlampau dalam perbuatan @ kate2
akak cume minta pengertian dari abah..akak nak abah jadi yang terbaik tuk famili kite
walau pape pon,sampai bile pon abah tetap lelaki no.1 di ati akak

TIME KASEH YANG XTERHINGGA ABAH..


Selamat hari bapa gak kepada sume rakan2 blogger yang dah bergelar bapa n bakal bergelar bapa
juga teristimewa wat pakcik2 miszTERRA..AYAH LONG,AYAH MAT,AYAH CHIK,PAK CHU,PAK SU,ABAH KU,CIK MIE N UNCLE
dan sangat teristimewa wat atuk (ARWAH DRAHMAN MAT),akak windu ayah sangat2
windu nak men congkak,nak mengaji,nak gaduh2 ngan ayah..salu akak mimpi ayah
semoga roh ayah tenang dan ditempatkan di kalangan para solihin..Al-Fatihah

www.tips-fb.com

5 ulasan:

White Girl berkata...

Ayah kamu c0ol gila duduk macam tu.

Anyway, happy father's day :)

miss terra~SF~.STYLE.EDUCATED berkata...

abah sy mmg cool..hehe
tq n hepi father's day gak kt sume owg..=)

mahira oya berkata...

sweetnye die ngn abah..

AesyaZealous berkata...

huhu aah muke garang

miss terra~SF~.STYLE.EDUCATED berkata...

oya: hehe..sweet eh??kekekeh

aesyazealous: kan..abah sy mmg muke grg tp dia mmg cool..sume kwn sy knl dia n ske dia xkire kwn pmpuan @ laki