::MY LUVLY DEARIES::

Ahad, 5 September 2010

::SEMALAM TERASE BERTUAH::

Girls Myspace Comments
ASSALAMUALAIKUM =)


Menulis menaip entry pas bersahur ngan air kosong jep. Jadi la kan.. yang penting dah bersahur. Kowang2 bersahur x.. ke sahur ngan blogwalking jep? Juz nak share 1 brita gembire.. yeah, aku menang contest!! Alhamdulillah.. at last da gak rezeki d bulan Ramadhan neh.




Tengs sangat2 kat DNI sebab berbesar ati pilih saye.. da 4 pemenang sumenya :). Penat kot aku kire dah la time 2 memang ngantok giler tapi disebabkan semangat nak menang adiah aku sanggup gak belek satu2 page DCG kire jumlah posts n jawapannya 125.. sib bek x mamai g time 2. Senyum lebar jep time tau yang aku pon menang gak.. ase sangat bertuah la kan. So skang neh mode excited, x sabar nak dapat adiah even x tau pon pe adiahnya. Surprise!!!!
Oke.. sekian dulu entry d kala subuh. Dalam kepala tengah pikir nak wat entry sal kad raye n mood raye kat Business Management Faculty.. tapi tunggu je la ek bile aku ase idea mengarang tengah bez baru aku wat entry 2.


p/s: serba salah nak g ke x ke Perak malam neh.. awak jangan la wisau eh :( 


www.tips-fb.com

3 ulasan:

diana berkata...

tahniah ye..
rezeki bulan posa tu..

Tomato Gurl's Life berkata...

tahniah!

miszTERRA_SF_ berkata...

kak diana n cik tom: tengs, 2 la rezeki bln pose :) alhamdulillah