::MY LUVLY DEARIES::

Khamis, 30 September 2010

::SALAM UNTUK KEKASIH::

Girls Myspace Comments
ASSALAMUALAIKUM SUME :)

Petang2 neh mula la malas nak wat keje (keje yang men'tenseng'kan dari 2 ari lepas g). Tadi da submit latest draft, arap2 en.Zahed x suruh aku ubah lagi (penat tau x men ngan menda alah Microsoft Office Publisher neh, ingat aku neh student art ke).
Semalam gak aku da test.. test kul 7.45pm and class rep (mungkin la kan sebab sender x mention dia sape) sent sms cakap da test kul 5.00pm. Cube bayangkan.. memang aku wat preparation la sangat kan. So kesimpulannya memang aku tenseng la kan semalam x dapat nak jawap, fon lak dua2 abes bateri (hish.. masalah jiwa tul bile fon sume x leh berfungsi tapi bukan da owang nak amik kesah pon, mama aku jep yang sibok cari anak dia neh). Disebabkan sume tu terpakse la aku follow kawan2 aku yang len g layan karok kat Klang Parade (oke.. lum sempat abes tulis entry neh supervisor dah panggil balik tuk betolkan/improve brochure tu.. tenseng2). Kembali pade cite karok, aku bukannya pandai pon nyanyi saje je nak release tenseng. Jum layan lagu yang telah aku sumbangkan semalam n lagu 2 memang berjaya aku sumbangkan ngan sore aku neh (jangan expect aku nak bagi tunjuk video @ bagi kowang dengar aku nyanyi lak eayh). Kite layan video dari you tube jep yea.

 
Bagi aku sore Nadia memang bez n lagu neh giler mencabar tuk aku nyanyi.. jerit2 kot. Maap la kepada Mr.Aj n Ms.Nn (pasangan duet paling serasi) juge kepada Mr.T yang terpakse tahan telingan dengar sore aku neh yea.

SALAM UNTUK KEKASIH by NADIA
Di sebalik kalbu
Yang semakin layu
Terbenam rasa rindu
Terkunci suara hati
Tiada siapa tahu

Dimanakah kasih
Tak seperti dulu
Kata kau sayangkan ku
Benarkah itu

Walau kehadiranku hanyalah sementara
Bukan salahmu sayang kira kau jatuh cinta
Akan ku pergi jauh takkan kembali
Salam maaf permisi
Ku undur diri

Kini ku berserah
Dengan langkah baru
Menyisih luka ini
Kekasih... sekeras aku
Terhiris kerna kamu

Ku tinggalkan cinta
Kisah yang berlalu
Kisah kenangan kita
Hanya kau tahu

Walau kehadiranmu bagaikan menghiasi
Bukan caraku sayang harap engkau mengerti
Pemergianku ini tak ku relai
Salam maaf permisi
Ku undur diri


Mau download lagu neh?? Jum [SINI] n kowang layan la lagu neh puas2 oke. Pas wat entry jum blogwalking jap pastu sambung wat keje balik (kena ciapkan ari ni gak coz esok nak amik cuti nak g Shah Alam lagi nak jumpe advisor yang dah windu kat aku).
Semalam pas karok g lepak kat Hakim lak (kedai mamak yang femes n da ayam tandoori paling bez kat Shah Alam). Kitowang 4 plus lak ngan Mr.K n Mr.S, duk gelak2 ngan dowang sampai la kul 2 baru reti nak balik umah (sebab tu la pagi2 lagi aku ngantok, tido 2 jam jep semalam.. x pe, salah diri sendiri). Dapat kenal n kawan ngan kowang2 sume memang bez even aku sowang jep ex-Arau semalam. To Mr.S, awak  n pangai awak still cute eayh.. len kali sile jangan wat x ingat yang kite neh kawan oke (hopefully Mr.S paham maksud aku neh). Oke2 jum sambung edit brochure lak.


p/s: If dulu kalau layan lagu neh mesti nanges kenangkan diri sendiri yang bodoh.. SEKERAS AKU TERHIRIS KERNA KAMU!! So, pleash dont make me sad.. like yesterday.. like today..


www.tips-fb.com

2 ulasan:

anati berkata...

Belajo memang ler cam tuu...kena sabo...cam akak ni lagi ler..mana kerja,mana blajo lagi,mana nak,mana laki..semua kena kira tau...belajo rajin rajin yekkk...nanti tentu si ASY tu bangga....he he he...

Tomato Gurl's Life berkata...

xpe dugaan masa belajar..sabar dah terus berusaha..hehe..best gak lagu nadia tue..layann~