::MY LUVLY DEARIES::

Selasa, 31 Ogos 2010

::SELAMAT HARI MERDEKA VERSI TERLAMBAT::

Girls Myspace Comments
ASSALAMUALAIKUM N HEPI BUFDAY "TANAH MELAYU"!!!!

Tahun neh da wape tahun kite merdeka eh?? Slogan pe lak tahun neh?? Cepat jawap if tau n cepat ngaku x tau if memang kowang x tau, sile google sendiri meh2 aku bagitau kowang eh. Tahun neh pade tanggal 31 Ogos, genaplah 53 tahun negara terchenta kite neh merdeka yea adik2 kawan2 sekalian (same umo ngan supervisor aku, bangga dia jadi anak merdeka katenya). Dah lame kan kite merdeka tapi x de la lame mane sangat pon sebab x leh pencen lagi (abaikan ayat2 merapu yea).. clap2 tuk negara yang masih lagi aman n tenang even jenayah bunuh2 makin berleluase (negara len lagi teruk kot). Sile bersyukur oke!! Slogan tahun neh lak "1Malaysia Menjana Transformasi". Bese la 2 slogan kena ikot arus semasa (yup, ikot sape PM kite kan2). Canne kowang celebrate ambang merdeka semalam?? Agaknya x de la grand pon kan sekadar lepak2 jep (bulan pose la kate kan). Aku lak bajet nak lepak kat KLCC tapi kan ujan so layan la muvie sampai 12.30 means ambang merdeka dalam paggung wayang la kan. Bajet nak tengok Aaron Kwok yang ensem 2 tapi x sempat ending cite aku dah zzzzzz (cite 2 bosan ke aku yang memang ngantok sangat??).
So juz nak sharing picca sambutan merdeka aku ngan kawan2 pade tahun lepas.. tahun neh kawan2 sume busy (ouhhhh cdey oke). Jum.. layannnnzz ~~ 1 journey yang panjang.. Shah Alam - Arau - Penang

Ms.M aka Toora n ai.. berbuke kat Kuala Perlis
windunya kat makanan kat Kuala Perlis.. windu sotong goreng tepung :)
Pas berbuke.. pegi umah Ms.M tuk mandi2 n segarkan diri kitowang pon terus g karaoke (da surprise sebenanrnya)
Ni lah surprise nya.. khas tuk bufday boy n bufday girl (sowi 2 say, salah sowang aku dh x wpe suke skang tapi bukan menci oke)
Ouhhh.. kami yang hepi.. mishh dis moment!!
Yeayyy.. sangat canteq tapi paham2 la gune fon murah jep. Neh malam 31Ogos kat Queensbay Mall, Penang.
Muke excited dapat tengok bunga api wane wani =)

Tahun neh celeb merdeka berdua jep.. weeee (arap paham2 la yea ). Tengs awak for ur shoulder (neh paksaan dari dia suh buh gak kat entry).

p/s: x sabar nak balik kampung tapi thesis n financial crisis membantutkan kegembiraan :(



www.tips-fb.com

2 ulasan:

Cik Jari berkata...

weee..cik jari sambut dlm bilik je...best gak,leh nmpak bunga api cantik dari balkoni hostel....cantikk sangat.....

miszTERRA_SF_ berkata...

cik jari: bez nya dpt tgk bunga api kn.. taun neh dpt tgk asap moto kete jep.. huhu