::MY LUVLY DEARIES::

Khamis, 19 Ogos 2010

::DARI ADEQ YANG BARU::

ASSALAMUALAIKUM..

Kowang2 paham x tajuk entry aku 2?? Aku pon agak kompius sebenarnya tapi hentam je la labu (neh sebab labi dah x de idea bez). Act memang la da kaitan pon ngan adeq.. n memang pon beliau neh baru jep bergelar adeq kepada aku (eh.. stat penim2 balik dah). Yea2.. dia aku anggap adeq coz adeq aku kan jauh nun d Klate. Then, tadi dia datang gitau (kat shout mix la) yang da award tuk aku.
Tengs a lot AFIQ.. ingat gak kat akak eh (^_^)


Akak suke sangat sebab kalernya purple.. len kali bagi lagi award2 yang comey eh.
Tiap2 award mesti da task kan.. jum kite tengok pe task nyea;

1) Nyatakan 7 makanan/minuman kegemaran anda sewaktu berbuke puasa/sahur;
~ PUDING JAGUNG
~ KUIH PIANA/KUIH BAKAR
~ IKAN BAKAR (SUMBAT BERLADA)
~ AYAM PERCIK
~ AIR TEBU
~ SERI MUKA
~ PUDING ROTI

2) Berikan kepada 5 orang @ lebih kepada rakan blogger anda;
~ CikTom
~ CokieCokie
~ AbuLuqman
~ KakShima
~ Notami

Amik2.. jangan malu jangan segan okeyh

p/s: Alhamdulillah.. ari neh dapat mam puding jagung+seri muka :)

www.tips-fb.com

6 ulasan:

amirah berkata...

salam ber blog hop ke sini..baca nama makanan pun dah lapa..aduii..lama lg nk buka

mier@merr berkata...

erk...soklan da jadi lain da nih.. dulu wat cam lain...ish3... ape2 je la...layan :)

miszTERRA_SF_ berkata...

amirah: hehe mmg cam2 la bile pose neh.. dugaan la katekan

mier@merr: eh.. len dh, xtau lak.. mybe nk ssuaikan ng time pose kot.. huhu :)

SHIMA berkata...

award dr adeq baru ke kakak baru ek?? muahaha....tq dik g akak award ni...

Tomato Gurl's Life berkata...

cik tom lupa la..ingat dah tinggal komen kat sini..thanks dear bagi awards..cik tom akan buat asap ye..appreciate it..:)

miszTERRA_SF_ berkata...

kak shima: oke gk 2.. dr adeq br kpd kakak baru yg cute mute :)

cik tom: x pe cik tom.. sy x kesah aih jnji cik tom amik, jwp n buh nm sy.. huahuahua (sy yg gler glemer)