::MY LUVLY DEARIES::

Rabu, 30 Jun 2010

::MIMPI DIA SEMALAM::

ASSALAMUALAIKUM..

Rakan2 dah lunch?pe menu ari neh yea?
menu aku cam beza..bihun goreng+sambal tempe..2 je yang mampu skang
tapi tetap bersyukur..alhamdulillah..time kaseh ya Allah kerna masih bagi aku rezeki tuk terus bertahan..=)

Neh entry syok sndiri yea rakan2
yang xmo layan..yang ase bakal termuntah ijau..sile klik pangkah kat atas 2 yea

Dari pagi lagi nak post tapi xsempat
pepagi sampai opis kena search sal money laundering..then discuss ngan supervisor
conclusion..xsume yang kite nengok 2 bersih yea
jangan amalkan rasuah..dont ever try!!!

Al-kisahnya bermula dari mimpi
aku senyum jep bangun dari tido tadi even dah terlambat
sib bek bas xwat hal..so sampai opis awal dari bese
so..baguskan think positive neh..hehe

Mimpi sal dia semalam..indah sangat
even dia skang suami owang..erk??bukan cari penyakit der
aku memang dah xkontek pon dia after tau dia da kawen
xmo cari nahas..cukop2 la kes lampau..huhu
tapi aku pelik..asal aku mimpi dia eh??
xde pon tingat @ windu kat dia
sumpah langsung xde..huhu
tapi aku time jep mimpi 2..sebab indah sangat
aku jumpe dia yang cam dia 1st time aku jumpe dulu
dulu dia kurus n stylo..yela aku pon baru form4 time 2 n dia lak upper 6
skang asenya dia dah brisi + matured..pakai pon ala2 formal
xtau asal aku n dia da kat kampung aku
ciap jumpe parents aku then bawa aku g jenjalan
indahnya andai 2 sume penah jadi kenyataan
tapi yang lepas xkan mungkin leh diulang
kitowang time kapel xpenah dating tau
yela..aku kat Arau n dia lak kat KL..huhu
emm macam2 ase da skang neh
tetibe mimpi 2 wat aku windu kat dia
tapi dont worri..aku janji xkan kontek dia oke
biarla dia bahagia ngan wife dia n maybe dowang dah da baby skang

Aku akan teros doakan kebahagiaan insan yang tetap aku sayang
yang dah aku buang sayang..aku minta maaf,ati aku tetap xleh nak maafkan


Aku akan teros menunggu..my mrRight..myPrine Charming..xoxo

www.tips-fb.com

0 ulasan: