::MY LUVLY DEARIES::

Ahad, 13 Jun 2010

::CERITA TENTANG MAKAN::

Entry neh mengandungi banyak pic yea
malas nak membebel banyak2 sebab mood nak tampar owang masih lum ilang
n neh sume adalah koleksi makanan yang aku sempat snap
act manyak g..tapi sebok nak mam so lupe suda nak snap
so kowang layan je la makanan yang kitowang santap a week b4 start practical training sepanjang kedatangan MsW..










Jangan nak tanya pe nama makanan2 2 sume
haram aku xingat..hehe
tempat2 yang aku sempat ingat 1 kat MURNI DISCOVERY
n 1 g kat KEDAI KOPI tepi tasek SHAH ALAM


Ni lak mereka2 yang ske makan..same cam aku
dowang la yang salu jadi teman time makan
memang bez lepak ngan dowang

**MsM, MsW n MsF

**Tambah lagi sowang geng makan..MrA..salu dia jadi tukang prabis

Pic neh time kitowang dinner kat KEDAI KOPI

Tapi act bile bab2 mam neh,aku teringin sangat nak g Perlis balik
bez wei study kat sane..sume murah
tambah2 tang makanan..nak p KolaPerlis!!!!
teringin nak santap neh..





**Sekian..jum lunch..perot dah nyanyi2 neh
menunggu dengan sabar..wey,bangun la MrN..aku lapar dah ni

**Nak tampar owang dari semalam..tau nape??
aku memang xpaham la ngan laki,cite bab agama pong pang2 segale
tapi ari2 duk menipu owang..ingat awak 2 kebal sangat ke sampai owang len xleh tau yang awak 2 menipu???adoii..xpaham aku ngan lelaki2 yang xpenah nak sedar diri
tolong bersyukur ngan pe yang dimiliki..jangan nafikan
karang ALLAH SWT tarik balik kang baru padan muke..FULLSTOP

SEKIAN LAGI SEKALI

www.tips-fb.com

1 ulasan:

FiRsYa MeLisSa berkata...

ada award untuk awak...tak leyh nak post kat shout out box..nanti dtg ambik yer!!