::MY LUVLY DEARIES::

Isnin, 26 April 2010

:: LAST B.R.E.A.T.H ::

Assalamualaikum

Emm..masih penat
masih mengant0k..energy cam x recharge pon lagi
padahal dah tido hampir 5 jam tadi n skang sedang menikmati milo ais kaw punye

Penat sebab semalam 1 ari xtido
gara2 MUET n test portfolio management
tapi agak cdey ngan test tadi
leh lak terlupe equation padahal benda 2 sume makanan
dak2 course investment time diploma
malu jep nak ngaku yang aku neh ex-DIIA Arau
maafkan saye lecturers UiTM arau sume

Aku redha jep even sentap jap tadi bile aku lihat air mata lelaki gugur
tapi bukan kerana isu2 yang xwape penting yea
menangis kerana dia blank time test tadi gara2 xtido 1 ari
nampaknya aku lagi kuat dari beliau
aku memahami nape dia cdey coz selama ni dia best student tuk faculty kitowang
CGPA memang gempak
time study dia la sifu tapi tetibe final sem neh dia xley perform as ussual
aku tumpang cdey kawan
maybe da yang Tuhan nak tunjuk di situ
redhalah..prepare 4 another paper oke
mrR jangan cdey2 oke..sume ketentuan dia
kite hanya merancang..Dia sebaik2 perancang

Selesai sudah luahan x wape bez
ni nak tunaikan janji g
xsangka aku da owang yang terpesona ngan lagu kat blog aku neh
aku kenal lagu ni pon sebab da membe MESPES yang suggest
memang menusuk kalbu oke

Jum kite kenali pelontar sore syahdu nan merdu itu
aku pun usha kat pakcik google jep
Ahmed Bukhatir (Arabic: احمد بوخاطر‎) is a traditional Arabic singer, born in 1975. He is from the Sharjah and is well known in UAE. He started singing in 1989. He has released 6 albums: Hasanat, Daani, Samtan, Fartaqi, Al Quds Tunadena, and Entasaf Al Layl. **tQ WIKIPEDIA


More sal AHMED BUKHATIR yang encem neh??
sila2 la terjah dia nya official web di sini oke

Untuk memenuhi request dari kerabatchieko n his fwen yang ske dat song
neh da video dari AHMED BUKHATIR~

video

=LAST BREATH LYRIC=
From those around I hear a Cry,
A muffled sob, a Hopeless sigh,
I hear their footsteps leaving slow,
And then I know my soul must Fly!
A chilly wind begins to blow,
within my soul, from Head to Toe,
And then, Last Breath escapes my lips,
It's Time to leave. And I must Go!
So, it is True (But it's too Late)
They said: Each soul has its Given Date,
When it must leave its body's core,
And meet with its Eternal Fate.

Oh mark the words that I do say,
Who knows? Tomorrow could be your Day,
At last, it comes to Heaven or Hell
Decide which now, Do NOT delay !
Come on my brothers let's pray
Decide which now, Do NOT delay !

Oh God! Oh God! I cannot see !
My eyes are Blind! Am I still Me
Or has my soul been led astray,
And forced to pay a Priceless Fee
Alas to Dust we all return,
Some shall rejoice, while others burn,
If only I knew that before
The line grew short, and came my Turn!
And now, as beneath the sod
They lay me (with my record flawed),
They cry, not knowing I cry worse,
For, they go home, I face my God!

Oh mark the words that I do say,
Who knows, Tomorrow could be your Day,
At last, it comes to Heaven or Hell
Decide which now, Do NOT delay !
Come on my brothers let's pray
Decide which now, do not delay....


Act banyak lagu2 dia yang bez
tapi tuk entry kali neh aku fokus lagu Last Breath dulu eh
arap2 kome sume enjoy dis song oke..hayati skali bait2 kate yang pnuh makna di situ

**PAS HAYATI DAT SONG, RAJIN2 KAN LAH DIRI ANDA SUME TUK MENG KLIK LABEL PRELOVED ITEM KAT ATAS SANA YEA..USHA2 JEP MY PRELOVED YANG CUN ITU OKE..TQ**

www.tips-fb.com

0 ulasan: