::MY LUVLY DEARIES::

Sabtu, 17 April 2010

:: HERE THEY ARE!! ::

Assalamualaikum..=)

CHAKK....



Yea kawan2..ni le kuih tradisional KELATE yang aku nak tunjuk ari 2
act, aku xjual pon tapi bile bawa g klas nak bagi membe2 rase tros dowang ingat aku nak promote
skali ase tros dowang nak lagi
dowang order lame dah tapi di sebabkan aku neh bz mengalahkan dekan fakulti so xsempat nak balik kg
so aku kirim jep kat membe aku msF
stock masih ade yea kawan2 if nak order
tapi tuk yang duk area seksyen 7 SHAH ALAM je la eh
hehe
sebab xberbaloi kot nak pos if juz nak 1 0 2 pack jep
lagi senang if kowang dak uitm coz aku pon dak uitm
ari2 g uitm

Kuih neh memang bez la nak gtau kowang
tambah2 nak dekat exam final neh
sambil2 duk stay up study 2 kan
mengunyah mende neh memang bez kot
xcaye kowang leh tengok bukti
pengakuan iklas dari cust aku yang dah beli
tekan jep cini tuk bukti k

K la..aku mo sambung study
esok da test..uwwaaaaaaa
doakan aku yea sume..=)

**stay up sambil mengunyah=nyaman tok..xoxo

www.tips-fb.com

5 ulasan:

misz uthe berkata...

nkkkkk jgakkkk
:-p

miss terra~SF~.STYLE.EDUCATED berkata...

siyes r cik uthe..hehe
wpe mau???

misz uthe berkata...

siyes ne..
nk jgak..
3 ke 4 ke.
hee..available lg ke?
cane nk amek ae?

miss terra~SF~.STYLE.EDUCATED berkata...

hehe..ingt memain td
ada2..nk 10 pon ckop g
uthe da kt umh sewa kan..xblik kg kan??
send no fon kt emel
t if ct nak lalu kt umh uthe ct msg
oke??
still stay kt umh yg ari 2 kn?

misz uthe berkata...

oke2..
uthe send num kat fb k
cek inbox nt k
:-)
thx