::MY LUVLY DEARIES::

Rabu, 21 April 2010

::CONTEST SPECTICULAR SPECKY::

Salam morning.. Assalamualaikum..=)

Tetibe on9 pagi2 bute neh nape lak??
saje nak tunjuk kat kowang yang aku study semalam sampai ke subuh oke
poyos kan??..=)
jap g mo tido tapi sblom tuh da cite yang perlu di storikan

Act aku dah lame terase gatal ati nak join contest neh
tapi cam xde mase lak.. pagi ne jep ase xleh tahan
even tarikh tutup lame ag
so aku pon merajin diri berjalan ke blog KISAH CIK PARO
tuk mengetahui dengan detailnya sal contest neh


Ni dia syarat2 nye:~~~

- buat entry yang bertajuk "contest specticular specky" (done)
- letak banner di atas di side bar blog korang (ciap wat entry neh aku wat laaa)
- link kan banner terus ke blog "kisah cik paro" (i will)
- follow blog ni (tiada sebarang paksaan) (dah lame follow..ngeee)
- letak gambar diri anda seorang sahaja yang sedang berkaca mata yang menarik (tak kisah pakai spec apa-apa pun.diterima) (gambar da kat bawah..jangan gelak oke)
- suka hati korang nak cerita pasal entri tersebut atau tidak (letak gambar sahaja pun boleh!) (aku nak cite gal..lantak kome le nak bace ke idak)
- link kan entry yang korang dah buat ke dalam ruang komen (japg wat eh)
- tarikh tutup penyertaan 3 MAY 2010 (akan dipanjangkan jika mendapat sambutan)
- hadiah akan diberikan kepada 3 pemenang yang berjaya mencuit hati pengadil.
- hadiah masih difikirkan.. (cik paro bagi la adiah besor2 cket eh..hahaha)

__________________________________________________

JENG

JENG

JENG

JENG

JENG

JENG

JENG

JENG

JENG

JENG

NI LA DIA PIC YANG MENJADI IDAMAN ATI AKU
INILAH MISZ TERRA YANG TERKEJOT N HAMPIR TERCEKIK TULANG AYAM KFC..*huh


**CIK PARO..PILIH LE PIC NI EA..HAHA(NAK MENANG ADIAH)**

www.tips-fb.com

8 ulasan:

Eqah Zaque Billetdoux berkata...

kakak,

cute ne. hehe.

miss terra~SF~.STYLE.EDUCATED berkata...

bilet..adakah ini cute??

kakak ase klaka gler time neh
dh le 2 spec pnjam

anwy..TQ dik

misz uthe berkata...

nk join nk join..hee

miss terra~SF~.STYLE.EDUCATED berkata...

jum2..reramai kite join

haha..cam xde final jep skang neh ea

miloicekaw1119 berkata...

dah trjah da..
kawan cik paro la yg pilih..
tunggu kptusan dari dia ok!

miss terra~SF~.STYLE.EDUCATED berkata...

oke cikparo
tQ

p/s:kpd kwn cikparo sile2 la pilih saye oke..=)

Syuzana berkata...

hye...saje nak melawat peserta contest cik paro..good luck..

Syuzana berkata...

hye...saje nak melawat peserta contest cik paro..good luck..