::MY LUVLY DEARIES::

Ahad, 29 Ogos 2010

::CRAVING FOR KEK LAPIS SARAWAK::

Girls Myspace Comments
HYE ALLS..

Malam2 neh tetibe tingat lak.. tingat kat exhousemates yang asal dari Sarawak. Ain n Mor.. dowang ne sepupu (muke chinese look.. maybe memang owang Sarawak cam2 kot). Tapi both dah balik Sarawak.. Ain dah abis degree kat cni, Mor lak baru benti keje as fashoin designer kat cni n now keje kat Kuching lak. Act tingat kat kek lapis yang salu dowang bawa dari Sarawak pas raye. Nampaknya x dapat la aku merase kek lapis originally pure dari Sarawak.. cdey2.
Da sape2 nak balik dari Sarawak x?? Betol2 mengidam neh (ingat pregnant mom jep ke leh ngidam2 neh?). Tadi google2 blog yang jual kek lapis.. Mak aaiihhh.. mahal kot (awak, sile abaikan wishlist saye yang neh eh.. mahal oke!).
So, kite layan picca ehsan dari uncle Google je la ek.. huhu


Sume nampak sedap n enakkkkk ;p
Sape2 yang reti wat ngan resepi yang simple sile2 la bagitau eh (bajet nak wat sendiri.. huahuahua). Tambah2 if tau wat yang cheese n susu.. sedapnya sambil bayangkan time makan tahun lepas (adehhh.. sib bek malam n dah berbuke kalau x mau nya batal pose aku). Sape2 yang penah makan mesti tau betapa sedapnya kek lapis sarawak neh. Ke ada yang ase x sedap??

p/s: mesti kena belajar wat sendiri.. jimat+leh tambah2 perise ikot suke ati :)




    

www.tips-fb.com

6 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

k ros singgah cni juga ya..

ros berkata...

k ros singgah cni juga ya..

ard berkata...

kenape post ni? x puas hati! buat ak lapar ja... hehehe

miszTERRA_SF_ berkata...

kak ros: snggah2 la salu kak ros.. tengs :)

ard: sabar2.. t g beli eh

.s.o.f.i.a. berkata...

susah kot nak buat.... setiap lapis kena kukus 4jam.. kalau 10lapis....???? he he......

miszTERRA_SF_ berkata...

s.o.f.i.a : 2 la pasal.. tau sush sbb 2 mahal kan?