::MY LUVLY DEARIES::

Jumaat, 28 Mei 2010

::MASIHKAH ADA ESOK UNTUKKU?::

ASSALAMUALAIKUM

Entry kali neh xley panjang2 sebab aku sekadar menumpang
tumpang umah owang,tumpang lappy owang n jugak
tumpang broadband owang
tapi disebabkan aku berada di cni kerana ajakan Ms.M
so aku pon tanpa segan silu menggunakan segala kemudahan milik Ms.H
tuk mengupdate blog tercayunk neh..=)

Thanx a lot Ms.H yea??
sebab aku terpakse berada di umah beliau tidak perlu lak di cite kan?
xde pon kowang sume nak amik kesah kan??

Cuti yang teramat panjang aku ase kan
sebabnya kerana ari Selase lapor diri
ari Rabu dah diberi cuti till next week

So esok ke mana kowang sume??
aku dah xsabar neh nak g YOUTH'10
pass free pon da amik
emm xsabar nak jpe ngan owang2 baru
means nak cuci mata la kan
aku kan single so kot2 dapat cari pakwe kat sane
hehe..xde maknanya sume 2
kalau da pon pe da hal kan??

Kowang xnak ke join YOUTH'10??
jum la..banyak event kat sane
kalau da rezeki n jodoh kite leh r jpe kan



Kowang yang nak pass free klik jep sini
then xpayah le kowang kuarkan RM20 dah

Jpe di sana oke!!

www.tips-fb.com

0 ulasan: