::MY LUVLY DEARIES::

Ahad, 30 Mei 2010

::KEKASIHKU AZZAM!!::

ASSALAMUALAIKUM..=)

Dalam ati ada taman??
tengah bunga2 bagai wane lagi..:p

Owang len kecoh duk minat giler ngan Shahir AF8
aku lak duk ske giler ngan Azzam
tapi xley lawan ske sayang aku kat FK la kan
ZZ pon jangan jelez tau..u tetap no1 dalam taman ati i

Kowang kenal x Azzam??
semalam memang aku duk layan lagu dia jep
1st time dengar..boley la
2nd time dengar..wahh,cam bez lak
3rd time dengar..nak lagi,nak lagi n nak lagi dengar
last2 sepanjang berbelog semalam lagu dia jep yang aku layan

Neh la Azzam kalau kowang nak tau..(sile klik name beliau yea tuk tau lebey lanjut)
name full beliau Mohd Azzammuddin
mamat yang dah wat aku ske dak laki yang mude2 lak..erkk??

**SMART & COOL..HIDUP BIAR SLUMBER!!

**COMEY JEP KAN AZZAM NEH
sore pon kompem2 la bez kan..owang cakap leh ganti Lan (The Typewriter) n Black (Mentor)
memang Azzam neh berbakat
dolu2 aku follow Idola Kecil 2 pon sebab ske tengok n dengar sore Azzam,Dayana n Fienaz

INFO SAL AZZAM:>>
UMO : 13 TAHUN
BUFDAY : 29 JUN 1997

Nak tau bez ke x bez sore Azzam neh
kowang layan jep video neh..t kate aku tipu lak kan
menetas tau x air mate aku dengar lagu neh..syahdu!!



=LIRIK LAGU..KEKASIHKU=
Padamu kuharap kau hadir dalam hariku,
Agarnya kau tahu betapa kucinta padamu,
Setiap masa seolah ada disisi,
Kasih padamu takkan pernah padam,
Sayangku, hanya engkau dihati,
Jiwaku ini kosong tanpa pelukanmu,
Oh belaianmu..

(*) Kasih, kita ditakdirkan bersama,
Takkan engkau kupersiakan,
Walau terkadang hati mudah terusik olehku..

Selagi ada nyawa,
seluruh daya kan kupastikan kau gembira,
Segala cinta dan saat bahagia, oh ibu...
Ke akhir hayatku..

Oh ibu..
Ibu...
Ulang (*)


Nak download lagu KEKASIHKU leh klik sini (download)

**KADANG2 AKU ASE BAKAT2 DAK2 NEH LAGU POWER DARI BAKAT DAK AF..HEHE**

www.tips-fb.com

4 ulasan:

fezz-anna berkata...

cis!! tertipu jugak diriku..huhuhu

miss terra~SF~.STYLE.EDUCATED berkata...

huahuahuahua

Nur Hayaty berkata...

terima kasih...da lama yaty cr tajuk lagu ni..akhirnya jumpa jugak...i like this songs...dedikasi khas buat my mom....che wah..=]

miss terra~SF~.STYLE.EDUCATED berkata...

UR most welcome yaty
lgu neh bez..1st time dgr azzam nynyi mmg ase sgt tacing
wndu mama