::MY LUVLY DEARIES::

Selasa, 21 September 2010

::I'M BACK!!::

Girls Myspace Comments
ASSALAMUALAIKUM... emmmm


No idea nak mepek2 lagi kat belog yang dah bersawang neh. Lame sangat cuti, banyak sangat mam time raye.. otak dah blur (tambah blur nengok thesis yang x ciap2 lagi.. huh). Tapi act banyak jep mende nak cite sepanjang hibernation dari dunia maya neh (kat kampung broadband laju yang amat yeap.. nak loading blog sendiri pon dah setengah jam.. huhu).
Memang manyakkkkk sangat nak cite.. tunggu mase jep nak bebel2 kat sini (x kesah la da owang nak bace x nanti). Nanti nak cite sal buke pose ngan kawan2 (cite buke pose dah basi eh?? lantak la aku still nak cite gak). Pastu nak cite sal raye.. pastu nak cite sal g holiday.. pastu nak cite lak sal open house.. fuhhh manyak neh nak cite. ( da ke owang nak bace eh??)
Pape pon skang x mau cite lagi.. tunggu abes wat thesis ley?? Entry kali neh x ley panjang2 sebab skang tengah ujan lebat.. takottt lak. So stop kat sini je la eh.. ni pon saje nak gitau yang aku dah kembali meng on9 kan diri selepas tenet dah dibayar tadi.. :) Jum kite blogwalking versi petang lak eh.


p/s: canne nak diet balik neh ari2 mam besar.. tiap2 minggu da open house??


www.tips-fb.com

3 ulasan:

zyra berkata...

owh! jgn sebut psl diet.. sensitip nih... semlm gi timbang.. kene turunkn berat bdn 6kg, sbb berat x sesuai tuk tggi nih... (T_T)

miszTERRA_SF_ berkata...

zyra: hehe.. sensitip yeap, tp 2 la ase cam byk kg jep nek pas pose n spjg raye neh.. adeh

zyra berkata...

owh! susah payah tau turun 2kg mase pose.. so, xde laa berat sgt... ader dlm 2 kg je nk turunkn lg...

tetibe bantai rendang, lemang, ketupat, kuah kacang.. blom tambah cookies, tat nenas, makmur... haaa amek obat!! skali 6kg kene kasi buang!

huwaaaa!!~ makkkkk~ penat laa diet2 nih... (T_T)